Hvad sker der med vandperlerne ?
vandperler

Vandperlerne ligger i vand gerne natten over, her suger de vand 100 gange deres egen vægt. Så 5 gr giver ca et halv kilo.

 

VANDPERLER

 Vandperler er blevet det helt store hit som borddekoration. De kommer i alle regnbuens farver
og kan bruges til både blomster og lys.
Se vores flotte farver samt vejledning. 

Vandperlerne bestilles under bestil her, udfyld rubrikken BORDPYNT med varenummer og antal.

 
15 KR
CLAR
En pose 5 gr
Varer nr: 900
15 KR
HVID - UDSOLGT
En pose 5 gr
Varer nr: 901
15 KR
BLÅ - UDSOLGT
En pose 5 gr 
Varer nr: 902
15 KR
PINK
En pose 5 gr
Varer nr: 903
15 KR
LILLA
En pose 5 gr
Varer nr: 904
15 KR
SORT - UDSOLGT
En pose 5 gr
Varer nr: 905
  • Sådan gør du:
  • Hver pose indeholder 5 gram, de lægges i ca. en halv liter vand i 10-12 timer. Overskydende vand hældes fra. Perlerne har nu opsuget 100 x deres egen vægt af vand.
    Nu er dine vand perler klar til brug. De afgiver herefter langsomt vand gennem tusindvis af små huller til dine orkideer eller afskårne blomster.
    For at de kan bevare deres smukke strålende udseende,  anbefaler vi at de sprayes  regelmæssigt med en vandforstøver eller at potten fyldes op hver 2-3 uge i et par timer. Vand perlerne har en levetid på lidt over et år alt efter forhold. Du kan udtørre dem i perioder, hvor du ikke ønsker at anvende dem, og genanvende dem efter ønske. Udtørring kan ske ved at lægge dem i en skål i nogle dage.
  • Dekoration og afskårne blomster: du kan have dine glasvaser fyldt kun med vand perler, eller du kan tilføje vand. Så bliver perlerne næsten usynlige, og visuelt ser det ud som der kun er ”farvet vand i forskellige lag” i vasen. Lette at anrette. Du behøver blot 1-2-3 blomster for at det ser rigtigt godt ud. Andre eksempler er til brug i de lidt besværlige Alvar Alto vaser, bord dekoration, til blomster & lys.
  • Orkide-pasning: Du starter med at fjerne al jord og flis fra orkideen. Og erstatte det med vand perler. Cirka hver anden uge eller efter behov fyldes glaspotten op med vand, så vand perlerne kan tanke op og få deres smukke farve igen. Vi forslår at okideen står med vand en times tid, hvorefter vandet hældes fra. Blander du ind i mellem flydende gødning i vandet opsuges det i vandperlerne, og afgives langsomt sammen med vand til dine orkideer og potteplanter.
Servietter med tryk - Vi gør din fest personlig Copyright© 2009 - 2018 Servietter.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net